Diensten

Zo werkt Visual Art & Design

Het ontwerp
Visual Art & Design begeleidt u tijdens het gehele proces: van ontwerp tot eindresultaat. We hebben vrijwel alle benodigde apparatuur en machines in eigen huis en kunnen dus meteen voor u aan het werk. We beginnen bijvoorbeeld met het ontwerpen en bewerken van beletteringen of logo’s in onze studio. Hier gaan we aan de slag met bestaande huisstijlen én creëren we volledig nieuwe stijlen of ontwerpen, bijvoorbeeld voor voertuigbelettering of gevelreclame.

Productie
Bent u tevreden over het ontwerp, dan gaat ons werk verder op de productie-afdeling. Hier snijden we teksten en logo’s uit vinyl, lamineren we full color stickers en borden en printen en bedrukken we alles wat u kunt bedenken. Denk hierbij aan het printen van bijvoorbeeld spandoeken, plaatmateriaal, stickermateriaal en het bedrukken van textiel. Dankzij onze flatbed printer kunnen we de meest uiteenlopende materialen voorzien van een full color print of logo. Een kleine greep uit de oneindige mogelijkheden zijn; deuren, tegels, tafelbladen, glasplaten en… jasbeschermers.

Montage
Uiteindelijk gaat het erom dat uw boodschap of product gezien wordt, dus we zorgen er graag voor dat u zichzelf op de gewenste manier aan de buitenwereld kunt presenteren. We beschikken over een eigen montageruimte om elk voertuig (van fiets tot en met vrachtwagen) te beletteren, maar komen ook graag op locatie langs voor het aanbrengen van bijvoorbeeld wanddecoratie, bewegwijzering, gevelreclame of het plaatsen van reclamezuilen en uw beursstand.