Spandoeken en Vlaggen

Visual Art & DesignDienstenSpandoeken en Vlaggen

Spandoeken en vlaggen zijn bij uitstek geschikt als hét visitekaartje van uw bedrijf. Ga maar na: we kunnen ze voorzien van een reclameboodschap of full color uiting en ze zijn vrijwel overal plaatsen. Daarnaast maakt het uw bedrijfspand direct een stuk levendiger.

Bedrijfsnaam of reclameboodschap
We helpen u graag met het bedenken en ontwerpen van de vlaggen of spandoeken. We kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen om uw bedrijfsnaam op een vlag te plaatsen, terwijl spandoeken ons alle ruimte en vrijheid bieden om een kleurrijke en opvallende uiting onder de aandacht te brengen.

Flexibel
Vlaggen en spandoeken zijn behoorlijk flexibele reclamedragers. Ze zijn eenvoudig te bevestigen en dat maakt het interessant ze regelmatig te wisselen. Denk aan een speciale vlag tijdens een interessante actie of een spandoek dat inspeelt op de tijd van het jaar, zoals kerst of pasen.

Duurzaam
De vlaggen en spandoeken kunnen we natuurlijk bevestigen aan uw vlaggenmast of gevel. Om ervoor te zorgen dat ook een beetje wind of regen niet kan voorkomen dat potentiële klanten uw boodschap zien, maken we gebruik van duurzame materialen die wel tegen een stootje kunnen.

Masten en frames
Naast de vlaggen en spandoeken leveren en plaatsen wij natuurlijk ook de mast of het frame. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.