Raambelettering

Decoratieve raamfolies zijn speciale films met stroken en motieven voor op glas. Buiten het feit dat deze films voor een zeer mooie uitstraling zorgen, hebben de verschillende soorten ook een variabel niveau van afscherming. 
Visual Art & Design heeft een aantal decoratieve raamfolies in haar assortiment.

Zandstraal folie
Uitermate geschikt om ramen te blinderen, waarbij het daglicht nog steeds binnen komt. Teksten en logo’s kunnen worden uitgesneden, de folie kan voorzien worden van een full color print en ook zijn de combinatiemogelijkheden met andere soorten folie oneindig.

One way vision
U heeft deze vorm van raambelettering vast wel eens gezien op stadsbussen of panden. One way vision is een zelfklevende folie met gaatjes. Aan de witte zijde wordt d.m.v. een printer een full color beeld geprint. De zwarte achterzijde zorgt er voor dat de sticker vanuit de binnenzijde bijna niet waarneembaar is. Het zicht naar buiten blijft.

Transparante folie
Deze zelfklevende folie is te verkrijgen in diverse kleuren waar bijvoorbeeld een logo, motief of tekst uit gesneden kan worden, of ramen volledig mee geplakt kunnen worden. Met name de kleurloze transparante folie kan ook voorzien worden van een geprinte uiting. Ook is er transparante “glas in lood” folie in diverse kleuren.

Gekleurde folie
Zowel voor tijdelijke acties als voor raambelettering voor lange termijn kan gebruik worden gemaakt van zelfklevende vinyl in allerlei kleuren.
 Zo kunnen bijvoorbeeld uw logo, teksten, maar ook aanbieding in de vorm van uitgesneden vinyl op ramen van winkels, bedrijfspanden of kantoren worden geplakt. Uiteraard kan dit in 1 kleur, meerdere kleuren, maar ook een combinatie van bijvoorbeeld zandstraalfolie en full colors.

Statisch hechtende folie
Naast zelfklevende folie is er ook witte en transparante statisch hechtende folie. Deze kan worden voorzien van een full color print en al dan niet in vorm worden uitgesneden. Statisch hechtende folie is bij uitstek geschikt indien u regelmatig uw raambelettering zelf wilt wisselen. Deze folie is immers makkelijk aan te brengen en meerdere malen te gebruiken.

Full color print
De naam zegt het al. Door middel van een full color machine printen we logo’s, afbeeldingen en teksten op diverse soorten folie. Voor het behoud van de print lamineren we de afbeelding in de meeste gevallen. Ook kunnen de prints contour worden gesneden.

Warmtewerende folie / veiligheidsfolie
Naast raamfolie voor de diverse raambeletteringen kunt u bij ons ook terecht voor warmtewerende raamfolie en veiligheidsfolie. Graag informeren en adviseren wij u hierover.