Beurs & Display

Als bedrijf wilt u tijdens een beurs maar één ding: opvallen en zoveel mogelijk nieuwe mensen leren kennen. Wij helpen u daar vanzelfsprekend graag bij en kunnen u voorzien van een opvallende beursstand, die helemaal past bij de identiteit van uw bedrijf.

Aantrekkelijke beursstands
Hoe zorgt u ervoor dat uw beursstand zo aantrekkelijk mogelijk wordt ingericht? Het begint vaak met een mooie presentatiewand, een bijpassende desk en een roll-up banner, maar het zal u verbazen als we u vertellen hoeveel verschillende mogelijkheden er zijn.

Pasklare oplossingen
We kunnen de presentatiewand bijvoorbeeld voorzien van prints op de panelen of op een doek, terwijl het ook belangrijk is hoe vaak en met hoeveel personen u de wand wilt opzetten. Er zijn namelijk pasklare oplossingen voor elke toepassing: of u nu alleen op een beurs staat of met meerdere mensen.

Opvallen naast uw buurman
Het gaat er op een beurs ook om dat u net een beetje meer doet dan u buurman, zodat potentiële klanten juist bij uw stand stoppen. Denk aan het ophangen van tv-schermen, het aanbieden van leuke promotie-artikelen of het organiseren van een leuke actie. Wij zitten in ieder geval boordevol ideeën en helpen u dus graag op weg!