Laatste nieuws

Visual Art & DesignLaatste nieuws
september 21 , 2023 / Posted by Jordy / Uncategorized /

Gevelreclame

De laatste tijd hebben we aardig in de hoogte gewerkt aan diverse gevelreclame. Deze bedrijven zijn hierdoor goed herkenbaar. Met diverse materialen is er van alles mogelijk: denk bijvoorbeeld aan (verlichte)verdikte letters, raambelettering, lichtbak of banier.

maart 13 , 2023 / Posted by Jordy / Uncategorized /

Een jaar verder…

Nu alweer een jaar zitten we in het nieuwe pand in Zeewolde! Genietend van een zee aan geordende ruimte krijgt ook de aankleding binnen langzaamaan vorm. Met o.a. wanddoeken bepalen we de sfeer en wordt het steeds gezelliger. Kom gerust eens kijken; misschien is het ook wat voor bij jou!

read more

oktober 14 , 2021 / Posted by Jordy / Uncategorized /

De verhuizing is begonnen

  We zijn deze week naar ons tijdelijke pand verhuisd; in afwachting…van wanneer het nieuwe pand in Zeewolde klaar is. Het was een heuse verhuizing; wat een spullen! Wel leuk om te zien bij alles wat je in je handen hebt er een verhaal achter zit, lang geleden voor die

read more

maart 9 , 2021 / Posted by Jordy / Uncategorized /

Airtex wanden

juni 4 , 2020 / Posted by Jordy / Uncategorized /

Bewegwijzering

We denken mee over juiste bewegwijzering mbt de corona maatregelen. Volop zijn we bezig met de productie van oa vloerstickers met vermelding van de 1,5 meter afstand, bordjes, plexiglas platen, eenrichtingsaanduiding.